Nieuws2019-03-17T21:07:28+02:00

Save the date! Prognotice jaarevent op 2 oktober 2019

Zoals elk jaar organiseren we ook dit keer weer een event voor iedereen die te maken heeft met MJOP, onderhoud & beheer en vastgoeddata. Het belooft weer een mooie ochtend te worden met een inspirerende spreker op een bijzondere locatie.

QR-code maakt assetmanagement nog makkelijker

Elke asset voorzien van een unieke code, dat is wat de QR-code doet. Een QR-code op een installatie of kozijn plakken is echter niet een doel op zich. De meerwaarde wordt pas zichtbaar als meerdere mensen bij de opgeslagen gegevens kunnen.

Met Prognotice #goedgemutst de winter door!

Kom ook warm de winter door en doe mee aan de actie #goedgemutst. Maak een foto met uw Prognotice-muts en deel deze op social media. De winnaars krijgen een lunch op grote hoogte!

Data-analyse leidt tot efficiënter onderhoud

Wat kunnen we leren van data-analyse in het betaald voetbal als het gaat om beheer en onderhoud van gebouwen? Die vraag stond centraal tijdens een Prognotice bijeenkomst op de KNVB Campus in Zeist. Conclusie: data worden steeds belangrijker voor efficiënter onderhoud.

Download ons nieuwste magazine

Tijdens het Prognotice data-event op 3 oktober jl. hebben we ook ons nieuwste magazine gelanceerd. Gemist? Download het magazine of vraag een gedrukt exemplaar.

Zonder data kan je niet scoren

Voorspellend onderhoud is dichterbij dan we denken. Maar… als je er bij data-analyse rommel instopt, komt er ook rommel uit. Data uniform opslaan is key. Lees het verslag van het Prognotice- event "Zonder data kan je niet scoren!"